Svenska nationella prov idag.

Gick sådärefter skolan var det tänkt att vi skulle på futsal träning men dom hade inte checkat så att hallen var ledig så det blev inget. Drog istället in till farmor med Elin och syster, sedan tillbaka till Svärdsjö och lämnade tulpaner lite här och var. Ikväll är det innebandy träning och fotboll på tv. Zlatan. ;) 
 
 

+ Niornas bal

Den 18 Januari hade vi 9or på Svärdsjöskolan en vinterbal, och jag har inte lagt upp några bilder någonstans nästan. Men här får ni några få, blev inte så många.. Finns dock tusentals bilder som man är taggade i på facebook.
 
 
 
 
 

+ Börjar "om"

Hejsan allihopa. Jag ska alltså börja blogga igen, har tagit bort dom inlägg jag slarvgjort den senaste tiden, eller ja, inläggen jag gjorde förra sommaren och framåt hösten. Bilderna i inläggen som är kvar syns bara till hälften just nu, då den gratis designen jag lånat är en viss bredd och jag kan inte få det att ändra sig. Jag ska försöka skaffa egen design, men tror inte att det blir inom en snar tid isånnafall. Jag vill egentligen ta bort alla inlägg men endå inte, kan vara roligt att läsa fram i tiden, även fast det säkert är rätt skämmiga/fjortisaktiga inlägg.. Menmen, nu ska jag dra mig mot tempo med min bror sen ut och leverara tulpaner med min fin-fina vän Elin. Vi hörs senare!